Temporary Oracle Database Migration Consultant - Amersfoort Netherlands Salary: €72.00 - €80.00


Temporary Oracle Database Migration Consultant - Amersfoort Netherlands Salary: €72.00 - €80.00

Job Description:

Ben jij een Oracle Database Specialist die niet terugschrikt voor een complexe migratie? En ben je niet alleen technisch onderlegd, maar ook in staat om helder te communiceren en te sparren met diverse collega's? Dan hebben we een mooie uitdaging voor jou in de buurt van Amersfoort! Deze opdracht duurt maar liefst 12 maanden, met mogelijkheid tot verlenging.

Als Oracle Database Consultant speel je een cruciale rol in een groot migratieproject. Je bent de sparringpartner voor de projectmanager, het operationele DBA team, de architect en collega migratie consultants, met een focus op Oracle databases. Jouw verantwoordelijkheid omvat het migreren van de Oracle databases volgens de geldende security richtlijnen en inrichtingsprincipes. Daarnaast houd je veelvuldig overleg met het Oracle DBA team. Jouw taak is ervoor te zorgen dat de migratie volgens planning en eisen verloopt, waarna een soepele overdracht aan het Oracle DBA team mogelijk is.

De opdracht biedt een uitdagende fulltime mogelijkheid met hybride werken, en startdatum is zo spoedig mogelijk. De initiële duur is 1 jaar, met kans op verlenging. Je kunt deze opdracht uitvoeren op zzp-basis of via een flex-contract. Zowel het uurtarief als het maandsalaris zijn afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

Hoe verder? Binnen vier werkdagen laten we je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live, waarin we je uitgebreid informeren over de vacature, het bedrijf en de vervolgprocedure. We introduceren je bij de opdrachtgever en blijven je begeleiden tijdens het sollicitatieproces.

Vereisten:

  • HBO-opleiding in een relevante richting
  • Ervaring met migreren, inrichten, configureren en beheren van complexe database omgevingen
  • Specialistische kennis van Oracle databases (12c/18c/19c), Oracle Enterprise Manager (13C), RMAN en Dataguard
  • Ervaring met PostgreSQL en MySQL is een pre
  • Sterke communicatieve vaardigheden en een proactieve, initiatiefrijke instelling
  • Ervaring in consultancy en advisering, en vermogen om op diverse niveaus te communiceren
  • OCP gecertificeerd
Phone: 06-51490321
Please note that if you do not hold a passport of the country holding the vacant position, you may need a work permit. For more jobs, please visit our blog or the Jobs section.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Contact Form