Sales Assistant AH To Go - Tilburg Netherlands

 Sales Assistant AH To Go - Tilburg Netherlands

Job Description:

Ben jij klaar voor een baan vol actie en snelheid? Dan is AH to go dé plek voor jou! AH to go is een kleine winkel op de meest levendige locaties, waar altijd iets te beleven valt. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat zie je hier mensen in beweging. Geen enkel moment is hetzelfde en jij bent van alle markten thuis. Als Verkoopmedewerker ben jij het gezicht naar de klanten toe en zorg je ervoor dat de winkel er tip-top uitziet. Jouw dagen zijn gevuld met afwisselende taken, zoals het afbakken van croissantjes, aanvullen van de koelingen, afrekenen en gezellige praatjes maken met de klanten. Alles draait erom dat onze klanten met een tevreden gevoel de winkel verlaten. Je komt te werken in een gezellig en compact team, waar nieuwe vriendschappen snel worden gesloten!

We zoeken iemand die van aanpakken weet, vriendelijk is naar klanten toe en goed kan samenwerken. Ervaring in de supermarkt is niet noodzakelijk, maar wel een pluspunt. Het belangrijkste is dat je een positieve instelling hebt en bereid bent om te leren.

Wil je meer informatie? Bel dan met onze contactpersoon op 013-3032281 of kom even langs in onze winkel.

Deze functie wordt aangeboden door een zelfstandig ondernemer (franchise winkel). De arbeidsvoorwaarden en het selectieproces kunnen verschillen van die van Albert Heijn B.V..

Solliciteren:

Stuur je sollicitatie via deze website in.

Gesprek:

Als je aan het profiel voldoet, nodigen we je snel uit voor een gesprek in de winkel.

Mogelijkheden:

Samen bekijken we de verschillende mogelijkheden voor jou in de winkel, zoals verschillende werktijden en welke plek het beste bij je past.

Welkom!

Als we allebei enthousiast zijn, kun je snel beginnen! Welkom bij ons team.

Wat vragen we?

  • Humor en enthousiasme
  • Klantgerichtheid

Waarom Albert Heijn?

  • Altijd dichtbij huis
  • Afwisselend werk

Wat bieden wij jou?

  • Werken met vrienden
  • Een goed salaris
  • Persoonlijke aandacht
Please note that if you do not hold a passport of the country holding the vacant position, you may need a work permit. For more jobs, please visit our blog or the Jobs section.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Contact Form